You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ramsjö Gård

Om oss:

Ramsjö Gård ligger i lantlig miljö i utkanten av Morgongåva.
Du hittar ett mysigt bed and breakfast i gårdens flygelbyggnad. Det finns åtta bäddar fördelat på tre rymliga dubbelrum. Rummen är inredda i gammaldags stil som harmonierar med den lantliga miljön. Det finns även mötesrum för mindre sällskap. Du väljer själv mellan självhushåll eller om du vill beställa förtäring.

Under sommaren 2022 kommer vi även ha ett glampingtält på gården för uthyrning. Högt beläget i en glänta där du kan njuta av utsikten över fårhagen och en vacker ekbacke. Tältet är rymligt och du sover i en dubbelsäng med hotellrumskomfort. Frukosten intas på verandan utanför tältet.
På gårdens kafé kan du avnjuta en god fika i en mysig och lummig miljö. Alla godsaker är bakade i det egna helt glutenfria bageriet. Kaféet som ligger i det gamla stallet kan abonneras för konferens eller andra sammankomster.
I gårdsbutiken hittar du inredning, köksredskap och dekorationer, både second hand och nytt. Även te, marmelad och saft finns på hyllorna. Du kan också köpa bröd och kakor som är bakade på gårdens hembageri.

Service:

  • Fri parkering
  • Fri wifi
Produkter

Bo i glampingtält

Morgongåva
2
070-663 11 88 Tillgänglig

Övernatta på Ramsjö gård

Morgongåva, Fjärdhundraland
8
070-663 11 88 Tillgänglig