You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tvådagars workshopserie - vässa er förmåga inom marknadsföring, kommunikation, prissättning och sälj.
Så att du kan tjäna mer på det du redan kan! 


Workshopen riktar sig till restauranger, caféer, producenter, bryggerier med flera mat- och dryckesaktörer i Nedre Dalälven. Vi kommer att använda oss av Kurbits välbeprövade metodik och konkreta verktyg som gör att du på ett enkelt sätt kan gå från ord till handling!  
 

Workshop 1, den 16 sep kl 9-16:

Måltidstrender, hållbarhet och målgrupper
Konsument- och resenärstrender. Potentialen inom måltidsturism. Svenska och internationella resenärers önskemål och behov och hur du kan skapa attraktiva erbjudanden som attraherar dessa målgrupper. Här fördjupar vi oss i ämnet utifrån den populära föreläsning som Bianca Brandon-Cox höll i under våren.

Marknadsföring & kommunikation 
Hur når vi valda målgrupper genom digitala och fysiska kanaler? Hur skapar vi värde för kunderna? Hur kommunicerar du ert hållbarhetsarbete på bästa sätt?
 

Workshop 2 den 30 sep kl 9-16 

Prissättning
Lär dig att sätta priser som speglar värdet av det du erbjuder och som dina kunder är villiga att betala. 
 
Bli köpbar -sälj!
Utforska vilka metoder som är rätt för att nå ut till din målgrupp och som hjälper dig att bygga långsiktiga kundrelationer.
 
 Workshopserien leds av Petra Lindberg grundare av Kurbits och på den första träffen kommer Bianca Brandon-Cox och föreläser om måltidstrender, marknadsföring och kommunikation och på andra träffen kommer Barbro Trum och föreläser om prissättning, sälj och att bli köpbar.  
Kurbits är ett affärsutvecklingsprogram skräddarsytt för besöksnäringen. Över 1000 företag i Sverige, Norge och Schweiz har genomgått Kurbits för att bli vassare på att göra affärer. Läs mer på www.kurbits.org
 
Antal platser: max 20 personer/workshop
Plats: Bestäms utifrån anmälda företag, gärna hos någon av er anmälda.
Kostnad: Er tid och resa, projektet står för övriga kostnader.
Anmälan senast: Måndag 2 september till projektledare Pia R Wallner, pia@nedredalalven.se.


Aktiviteten är en del av projektet "Upplev smaken av Nedre Dalälven" som drivs av Leader Nedre Dalälven och genomförs med stöd av den europeiska jordbruksfonden.
Läs mer här om projektet: Leader Nedre Dalälven.