You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Digital föreläsning om "Mata fåglar" med Niklas Aronsson, 22 november 2022
Vill du veta mer om fågelmatning och vad du ska tänka på? Då har du kommit rätt! Niklas Aronsson har skrivit den omtyckta boken "Fågelmatning – allt du behöver veta" som kom i fjol. Föredraget ger svar på vanliga frågor kring fågelmatning, och tar även död på många av de fördomar som finns i ämnet.

KORT OM NIKLAS
Niklas har varit redaktör för tidskriften Vår Fågelvärld i många år. Han har också gett ut flera böcker om fåglar, däribland Mata Fåglar, Holkliv, Fågeldagbok och nu senast Fågelmatning - allt du behöver veta. Att kalla Niklas för Fågelexpert är ingen överdrift! Niklas är utbildad gymnasielärare i samhällskunskap och biologi, men valde journalistiken efter att ha gått på journalisthögskolan i mitten av 90-talet.

DATUM OCH TID
Onsdag 30 november, klockan 18.15-19.30. Vi önskar att du loggar in 18.15, så att vi hinner hjälpa till med eventuella inloggningsproblem. Föreläsningen börjar sedan 18.30.

KOSTNAD OCH ANMÄLAN
Föreläsningen är kostnadsfri och genomförs via Teams livehändelse.
Anmälan senast 29 november, kl. 16.00!
VIKTIGT! Direkt efter din anmälan får du ett bekräftelsemejl från oss. Du kan då vara säker på att få en plats på föreläsningen. Kolla att mejlet inte hamnat i skräpposten.
NOTERA! Dagen före föreläsningen får du ett mejl med länken till föreläsningen.

FRÅGOR
Frågor kring föreläsningen ställer du till Jessica Berg, naturum, jessica.berg@lansstyrelsen.se, 010-225 15 50, eller Carina Carlsson, verksamhetsutvecklare, Studiefrämjandet, carina.carlsson@studieframjandet.se, 026 -280 54 60.

ARRANGÖRER
Föreläsningen arrangeras av Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven, Färnebofjärdens nationalpark och Studiefrämjandet.

FRÅGOR OCH SVAR FRÅN FÖRELÄSNINGEN
https://www.studieframjandet.se/gavleborgs-lan/artikelsida/samarbeta-med-oss/distansforelasningar/