You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Digital föreläsning, Mjölksyrning av grönsaker, 5 oktober 2022
Är du nyfiken på att lära dig hantverksmässiga metoder för att ta tillvara på grönsaker? Då är det här en föreläsning för dig! Fokus vid detta tillfälle ligger på mjölksyrning av grönsaker. Ta chansen att lyssna på Sandra Lövenborg när hon berättar om mjölksyrning av grönsaker!

OM SANDRA LÖVENBORG
Min passion för tillvaratagande av grönsaker, frukt och bär grundar sig i ett intresse för självhushållning och en vilja att ta tillvara på naturens resurser. Med studier inom både ekologisk grönsaksodling och mathantverk, två medaljer i SM i mathantverk samt en gårdsbutik i bagaget driver jag nu tillsammans med min man en restaurang med fokus på mathantverk, goda råvaror och samarbete med lokala bönder och producenter.

DATUM OCH TID
Onsdag 5 oktober, klockan 18.15-19.30. Vi önskar att du loggar in 18.15, så att vi hinner hjälpa till med eventuella inloggningsproblem. Föreläsningen börjar sedan 18.30.

KOSTNAD
Föreläsningen är kostnadsfri och genomförs via Teams livehändelse.

ANMÄLAN SENAST 4 OKTOBER, KL 16.00
Anmäl dig här via Studiefrämjandets hemsida

VIKTIGT! Direkt efter din anmälan får du ett bekräftelsemejl från oss. Kolla att det inte hamnat i skräpposten.
NOTERA! Dagen före föreläsningen får du ett mejl med länken till föreläsningen.

FRÅGOR
Frågor kring föreläsningen ställer du till Jessica Berg, naturum, jessica.berg@lansstyrelsen.se, 010-225 15 50, eller Carina Carlsson, verksamhetsutvecklare, Studiefrämjandet, carina.carlsson@studieframjandet.se, 026 -280 54 60.

ARRANGÖRER
Föreläsningen arrangeras av Biosfärområde Älvlandskapet Nedre Dalälven, Färnebofjärdens nationalpark och Studiefrämjandet. Föreläsningen får stödmedel av Leader Nedre Dalälven.

FRÅGOR OCH SVAR FRÅN FÖRELÄSNINGEN
https://www.studieframjandet.se/gavleborgs-lan/artikelsida/samarbeta-med-oss/distansforelasningar/