You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Foto: John de Jong, Edens Garden

Nätverksdagar - foto och social media, 17-18 mars

Tisdag 17 mars. Nätverksdag om sociala media och bild/film
Innehåll: Hur jag kan förenkla och förbättra mitt arbete! Sociala media: Kanalval/målgrupp - Skriva för webben/Så läser besökaren på webben - Google My Business/Tips & trix – Facebook/Tips & trix – Instagram/Tips & trix. Digital verkstad. Webb, besökarbeteende, förståelse för hur viktigt innehållet är för synligheten. Anna Järnebeck, Visit Roslagen gör det begripligt och kan förklara - ta med dator och inloggningsuppgifter!
Bild och film: Hur gör jag ett bra motiv och vad måste jag tänka på så att bilden blir bra. Den viktiga bilden i dagens digitala värld - Vad är en bra bild? - Alla är fotografer, eller? - Teknik & det praktiska - Egenanalys av min anläggning, hur gör jag? - Prepp inför en fotografering. Fotografen och skribenten Henrik Larsson förklarar och tipsar.
Praktiskt: I Gysinge, 09:00 – 15:30, deltagare betalar endast för lunch.
Anmälan: Till info@nedredalalven.se senast måndag 28 februari! No-show avgift är 350 kr.
Kontakt: Magnus Pamp, 070-420 4444.

Onsdag 18 mars. Fältdag fotografering med erfaren fotograf
Innehåll: Följ med fotograf Henrik Larsson när han besöker några platser och arbetar. Fältdag för intresserade i nätverket att följa med och se hur det går till att arrangera och ta bilder som blir bra. Och att undvika fällor! Två inomhusmiljöer, en aktivitetsmiljö och en utomhusmiljö.
Praktiskt: Kl 09:00 – 15:00, samling Café Udden. Vi reser i egna bilar, platser anpassas efter väder. Tag med eget lunchpaket!
Anmälan: Till info@nedredalalven.se senast måndag 28 februari! No-show avgift är 350 kr.
Kontakt: Magnus Pamp, 070-420 4444